top of page

Sunlight House

Апартаменти в продажба

_str_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Представяме на Вашето внимание нашия нов проект - Многофамилна жилищна сграда с магазин, офис и подземни гаражи "Sunlight House", намираща се диагонално на около 60 метра от търговски комплекс "Парадайс Мол" и на 40 метра от метространция "Витоша" на бул. "Черни Връх".

В близост са разположение няколко училища и детски градини. На около 250 метра се намира, прекрасното място за разходки и отдих - Южен парк.

Ситуирана е на около 10 минути от полите на Витоша планина и на 7 минути от идеален център (с метро или автомобил). Сградата е с подчертана жилищна визия и функция. Състои се от 11 надземни нива и едно подземно - гаражно ниво. Разполага с 62 апартамента, различни по вид и големина, всички от които имат изложение и на юг, югозапад към планината. На първо надземно ниво са разположени магазин, офис и ателиета, а от второ до единадесето ниво са жилищните етажи с по три апартамента в два отделни входа. Подземното ниво е предвидено изцяло за 82 паркоместа и гаражи. 

_str_edited_edited_edited_edited.jpg
_str_edited.jpg

С добро архитектурно решение нашият проектантски екип е постигнал оптимално използваеми жилищни и нежилищни пространства, както и минимален процент (между 2 и 5,5%) общи части към всеки от обектите в сградата. Качеството на изпълнение се гарантира от избраните материали, които отговарят на всички съвременни европейски стандарти. Дневните помещения са обширни с големи прозорци, които позволяват максимално осветяване и впечатляваща гледка.

За дограмите е предвидена изработка от вносни профили, немски обков и трислойни стъклопакети,  с включени в тях К-стъка и стъкла "4 сезона".

Постарали сме се да постигнем облика и уюта на жилищна сграда с модерна визия! 

Издадено разрешение за строеж №56 от 22.04.2021г.

Стартиране на строителните дейности се планира през май месец 2022.

_str_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
bottom of page